• Skóra wołowa z kaczką Happet GM87 15cm 0,5kg 9szt.

48.33
szt. Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu 3-5 dni
Cena przesyłki 15.84
Paczkomaty InPost 15.84
Kurier InPost 16.5
Kurier InPost Pobranie 18.5
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.15 kg
Zostaw telefon

Skóra wołowa z kaczką, 15cm

Dla psa
 

Bardzo apetyczny przysmak dla średniego lub dużego psa.
Jest toskóra wołowa w postaci dwóch paskówowinięta suszonym mięsem z kaczki.
Jest elastyczna, ale też twarda, dzięki czemu zapewni zajęcie naszemu pupilowi na dłuższy czas.


Ważne informacje:

  • jest przysmakiem dla psa, dlategomoże służyć jako nagroda,
  • zaspokaja potrzebę żucia i gryzienia,
  • zapewnia psu zajęcie na dłuższy czas,
  • w naturalny sposób dba o czyste zęby naszych pupili,
  • zapobiega osadzaniu się kamienia nazębnego,
  • masuje dziąsła,
  • wyróżnia się wysoką zawartością białka i niskim poziomem tłuszczu,
  • jest doskonała dla każdego psa, także dla psów mających problem z utrzymaniem prawidłowej wagi,
  • ściera naloty bakteryjne osadzające się na zwierzęcych zębach, mogące być przyczyną nieświeżego oddechu i chorób przyzębia,
  • żucie takiego gryzaka rozładowuje napięcie iłagodzi wszelkie objawy stresu u psów,
  • nie wydaje brzydkiego zapachu jak surowe kości,
  • należy podawać między posiłkami

     

Pamiętaj!

Przysmaki dla psów nie mogą zastąpić pokarmu podstawowego - 
pomimo, że dostarczają niektórych składników pokarmowych, są tylko przyjemnym urozmaiceniem codziennej diety pupila.

Nie podawać szczeniętom poniżej 3 miesiąca życia.

 

Długość: 15,0 cm
Opakowanie: 0,5 kg
Skład: 22% mięso z kaczki, 74% skóra bydlęca, 0,5% gliceryna, 1% sorbitol, 4,5% skrobia
Analiza: białko surowe min. 60%, oleje i tłuszcze surowe min. 2%, włókno surowe max. 0,2%, popiół surowy max. 2%, wilgotność max. 18%


 

Nie zawierają sztucznych zapachów, barwników ani konserwantów.

Posiada długi termin przydatności do spożycia!

 

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie